Verjaardagsfeesten

Happy Birthday !

Vanaf 7 tot 16 kinderen.

Voor kinderen tussen 4 en 8 jaar: 3 uur parcours.

Voor kinderen vanaf 9 jaar: 3u30 uur parcours.

Mogelijke aankomsten: 11u, 12u, 13u, 14, 15u.

Hoe gebeuren de verjaardagsfeesten?

Uitnodigingskaarten worden per mail gestuurd en door u geprint om uitgedeeld te worden aan de uitgenodigden.

Op D-dag worden uw kind en zijn vrienden verwacht door onze begeleider die hen de veiligheidsregels uitlegt. En daarna is het tijd voor het klimmen en het amusement! Na de klimactiviteiten krijgt uw kind de kans om zijn kaarsen uit te blazen met een zelfgemaakte cake en een frisse drank.

Tarief 4 – 6 jaar: 15€/kind, 6€ voor de begeleiders voor hun deelname aan het vieruurtje.

Opgelet! De aanwezigheid van een volwassene voor 4 kinderen is verplicht.

Tarief 7 – 14 jaar: 20€/kind, 25€/klimmende volwassene, 6€ voor de begeleiders die op de grond blijven voor hun deelname aan het vieruurtje.

Opgelet! Voor kinderen onder de 10 jaar is de aanwezigheid van een volwassene voor 6 kinderen verplicht. Als u geen begeleider hebt, neem gewoon contact met ons op.

Tarief 15 – 18 jaar: 25€/deelnemer, 6€ voor de begeleiders die op de grond blijven voor hun deelname aan het vieruurtje.

De uitnodigingen, de toegang tot de parcours, de verjaardagscake en de drankjes voor de hele groep worden in de prijs inbegrepen. Elk kind krijgt ook een cadeau van ons.

Na de reservering is er gevraagd om een voorschot van 100€ uit te keren. Na ontvangst van de betaling van de voorschot, krijgt u een bevestiging van ons.


Een vraag? Een reserveringsverzoek?
Stuur ons een mail naar alice@dock79.be
Of telefoneer naar 0485 434 332