Vragen?

Is het personeel getraind?

Bewakingen, briefings, coaching sessies, EHBO-cursussen: onze personeel is opgeleid zodat u van een maximale veiligheid kunt genieten tijdens uw momenten van plezier.

Hoeveel tijd heb ik nodig om van het park te genieten?

Dit hangt sterk af van het aantal activiteiten waaraan u wilt doen! We raden u aan om minimum 3 uur te plannen om van onze park te kunnen genieten en er geen spijt van te hebben…

 

Wat gebeurt er bij slecht weer?

We hebben activiteiten gekozen die mogelijk blijven, zelfs bij slecht weer. Natuurlijk hebben we niet vergeten dat wij in België leven! Bij slecht weer of onweer is het toch wel mogelijk dat deelnemers hun activiteiten moeten stoppen voor een tijdelijke periode om hun veiligheid te garanderen.

 

Is het verplicht te reserveren?

Over het algemeen is het niet verplicht te reserveren als u tijdens de normale openingsdagen voor gezinnen of vrienden komt.

Reservering is daarentegen verplicht voor grotere groepen (vanaf 10 mensen), schoolgroepen, team buildings en vrijgezellenfeesten.

 

 

Is mijn hond toegelaten?

Jammer genoeg zijn de honden sedert 1 juni (tot 30 september) verboden in onze park.

Dit besluit werd genomen omwille van slordige diereneigenaars en van de talrijke uitwerpselen die te vaak in het park gevonden werden. Vanaf nu kunnen al onze klanten dus overal gaan zitten zonder een onaangename verrassing te vrezen te vinden.

Mag ik picknicken?

Het is verboden om te picknicken bij ons. De reden daarvoor is vrij eenvoudig: Dock 79 beschikt over verschillende plekjes om iets te eten (belegde broodjes, originele burgers, sla’s…). Smakelijk eten!

 

Mag ik mijn kinderen afzetten en daarna weggaan?

Welke activiteit van de kinderen dan ook blijven ze onder uw verantwoordelijkheid tot 16 jaar. Dock 79 is immers geen kinderopvang en neemt geen deel aan individuele bewaking. Hebt u hulp van onze instructeurs/begeleiders nodig in het kader van een activiteit, dan neem contact met ons op.

 

Wat moet ik meebrengen?

Voor BCP: een zwembroek/zwempak, een badhanddoek. Verhuur van pak, wakeboards is mogelijk. Zwemvest is gegeven.

Voor MLF: stevige comfortabele kleding en sneakers.

Voor de duikplank: een zwembroek/zwempak, een badhanddoek. Verhuur van pak is mogelijk. Zwemvest is gegeven.

 

Wat zijn de vereiste lichamelijke condities om aan onze activiteiten deel te nemen?

Voor de wateractiviteiten moet u absoluut kunnen zwemmen. Voor de rest hoeft u geen top sportman/vrouw te zijn!

 

Zijn de bezoekers van het park en de klanten verzekerd?

Dock 79 heeft een aansprakelijkheidsverzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Bv.: gebrekkig materiaal, storingen aan de installaties.
De verzekering dekt geen schade veroorzaakt door een bezoeker die het intern reglement of de veiligheidsregels niet heeft gerespecteerd.

 

Hoe kan ik betalen?

Bij de receptie van elke activiteit hebt u de mogelijkheid om contant of met bancontact en met creditcard (Visa of Mastercard) te betalen.

 

Is het park gemakkelijk te vinden?

Onze park ligt op 15 minuten van Bergen, 45 minuten van Brussel of Rijsel. Het is vrij gemakkelijk het park te bereiken door E19 en A27 te gebruiken en door verkeersborden “Belgium Cable Park” en “My Little Forest” te volgen.

 

Waar kan ik parkeren?

Het is mogelijk om de 200 parkeerplaatsen bij de ingang van het park te gebruiken. Als onze parking vol is, dan kan u gebruik maken van de plaatsen in de straten dichtbij het park.