Waterskilift

Belgisch waterskipark.

“Belgium Cable Park” is een waterskilift die in 2012 was gecreëerd. Onze infrastructuren liggen over een wateroppervlakte van 10 hectare en bieden u de kans om waterski, wakeboard of knieboard uit te proberen. We beschikken over twee waterskiliften: de eerste is perfect geschikt voor beginners die een gepersonaliseerde begeleiding kunnen volgen. De tweede waterskilift was bedacht voor degenen die een basiskennis van de waterski hebben en die hun eigen richting onder controle kunnen houden. De waterskilift heeft een 760 meter omtrek en is uitgerust met 5 katrollen, 9 vervoerders en 5 pylonen. Die draait tegen de wijzers van de klok in. In ieder geval krijgt u advies van onze experten voordat u start met deze activiteit.

Het seizoen 2020 is geopend!

Al de nodige informatie.

Section Thumbnail

Beginners

Zin om de waterskilift te ontdekken?

Onze lessen gebeuren per groepjes van 6 mensen maximum op onze waterskilift voor beginners.
De lessen vinden plaats op hetzelfde tijdstip met één vertrek per uur. Deelnemers moeten zich eerst inschrijven bij de kassa.

Trainingen

Train, evolve and ride.

Waterski snap je wel en ook heb je jouw evenwicht kunnen vinden. Toch wens je wat vooruitgang te boeken en een beetje geholpen te worden?

Privatisering van de waterskilift

Privatisering voor bedrijven en particulieren.

De privatisering van onze waterskilift is mogelijk tijdens de week tussen maandag en vrijdag vanaf 9u tot 13u (behalve tussen 1 juli tot 31 augustus vanaf 8u tot 11u) en zaterdag en zondag vanaf 9u tot 11u.
Privatisering van de waterskilift, waterski’s en zwemvesten worden in de aanbieding inbegrepen.

Section Thumbnail

Obstakels

Waterskilift voor iedereen.

Onze waterskilift is voor iedereen toegankelijk. We beschikken over verschillende obstakels en zorgen voor de jaarlijkse evolutie en ontwikkeling van onze Aquapark

Section Thumbnail

Nachtelijke waterskilift

Zin om ’s nachts te waterskiën?

Het is mogelijk de waterskilift te privatiseren van 20u tot 22u*.
Voorwaarden: Minimum 12 personen**, 28€/persoon voor 2 uur (waterski’s; knieboards en zwemvesten inbegrepen).